Rondje Slagenland  contactpersoon: Marianne de Bont  telefoon 0416-312568  KvK nummer 18072998
Bloemenboerderij  De Langendam in Waspik bestaat al sinds 1985.
Er is een heleboel te zien voor bezoekers. Op de bloemenboerderij zijn ze toegespitst op het ontvangen van groepen. Groepjes van 10, maar ook van 50 personen kan men hier ontvangen. Je kunt er een interessante excursie bijwonen, over de geschiedenis van het bedrijf, over het kweken en drogen van bloemen, en wat je zoal het hele jaar door kunt zien, en vooral ook doen op de bloemenboerderij. Als je van bloemen houdt moet je dit gezien hebben. De presentatie word gegeven met behulp van foto’s op een groot scherm. Je word ontvangen in een gezellige oude schuur die goed verwarmd is.

Marianne ontvangt de groepen en Sjaak zorgt dat de tuin er mooi bij ligt. De bloemen worden gekweekt op een milieu vriendelijk wijze.
In de winter worden er ook veel workshops gegeven. Herfststukjes, kerststukjes, natuurdecoraties enz.

De rest van het jaar kun je hier genieten van de tuin en alle bloemen die daar groeien. Alles word gekweekt op de volle grond. Er staan bijna 200 soorten veldbloemen. Natuurlijk bloeien die niet allemaal tegelijk. En wat helemaal uniek is, in die tuin mag je ook je eigen boeket plukken. Een echte bloemenpluktuin!!!!

De tuin ligt midden in het natuurgebied het Slagenland. Alleen daarom is het al heerlijk om er rond te dwalen tussen de vele geuren en kleuren. Bij de kikkerpoel staat een bankje, en achter in de tuin is een uitkijktoren.
Bezoek onze website

Vind ons op de kaart

Ga naar de overzichtskaart